Zsíros hajra valami "csodaszer"?
Nagyon zsíros korpás a fejbőröm.
Már többféle zsíros hajra való sampont kipróbáltam, de egyik se volt hatásos. Este megmosom, másnap jó, de azt követő napon már borzasztó, szóval minden este kellene mosnom, de a második nap inkább felcopfozom és így ki tudom tolni 2 napra. Valami megoldás?
Bőrgyógyásznál voltam, de csak gyógyszertári kozmetikumokat javasolt (Vichy, Eucerin) amik ugyanúgy nem hatottak.
Az Avonnak van egy korpás hajra való samponja, a férjemnek teljesen rendbe tette a fejbőrét, én ezt merem ajánlani bárkinek.
Ezen kívül drogériákban kaphatóak zsíros, korpás hajra való gyógynövényes samponok (Médea, vagy kénes samponok), ezeket is érdemes kipróbálni. Ezek nem a nagy reklámozott márkák, nem szemmagasságban fogod megtalálni, hanem a polcon magasan vagy éppen legalul, de a lányomnak viszont ezek segítettek.
Detergens sulfuratum
Gyógyszertárban lehet kapni
És ne zsíros illetve korpás hajra való sampont használj mert többet ártassz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!