Van itt olyan (lány), aki nagyon hosszú hajból rövidet vágatott, és megbánta? És aki nem?
Néha rámtör a "nyiratkozhatnék", de aztán soha nem határozom el magam. Évekig tartott megnöveszteni, és nem szeretném megbánni... Dús, hullámos hajam van, jól áll a hosszú, de fárasztó ápolni, és ritkán tudom kibontva hordani, mert nem valami praktikus. Ti mit tanácsoltok?
(Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem a GI Jane-fétises férfiak "bátorító" kommentjeire, köszi :) )
Én fokozatosan szabadultam meg a hosszú hajamtól. Először vállig érőre vágattam, aztán áll alá, aztán V alakú bobot vágattam (ezt nagyon szerettem, mert jól állt, viszont nagyon macerás volt "belőni"). Kb. 1 hónapja még tovább vágattam, most pixie fazonom van. Nagyon szeretem. 5 perc alatt megszárítom, fél perc alatt átmegyek rajta hajvasalóval és ha reggel nem úgy áll, ahogy szeretném, akkor eloszlatok rajta egy kis hajhabot és már kész is.
Nehezen szántam rá minden változtatásra magam és nagyon sokáig vívódtam mindig.
Ami a legjobban meglepett, az az, hogy ezzel a legrövidebb hajjal sokkal nőiesebbnek nézek ki és annak is érzem magam, mint derékig érő hajjal.
Szerintem kérd ki a fodrászod véleményét, mert az arcformádtól is függ, hogy mi áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!