Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak az arcom szőrős?

Mit csináljak az arcom szőrős?

Figyelt kérdés

lány vagyok és sajnos az arcom szőrős (ami a legrosszabb, hogy fekete) oldalt a leginkább. Múlthéten vettem rá szőrtelenítő krémet, de csak rosszabb lett. Mit csáljak

17L

2020. jan. 8. 18:58
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Ugyanez a helyzet velem is !!! Nem biztos hogy hormonalis Oka van ! En pl fekete haju vagyok es sajnos jobban latszodnak a szorszalak. Az arcomon, a kezemen, a labaimon, hasamon, sot meg a fenekemen is !!!! Kb 2 hetente epilalok es igy egeszen szep , apolt a borom. Sajnos Ez van , ezt igy kell elfogadni . Soha ne nyulj a borotvahoz mert annal roszabb lesz !!! Az arcomat parszor legyantaztam ( arcra valo gyantaval ) de Sajnos nagyon erzekeny a borom es kipattogok, behegesedik

A legtisztabb ha eloszor kozmetikushoz mesz. En cukor pasztat fogom kiprobalni. Lenyeg hogy tovestol tavolitsa el a szort !!! Sok sikert ! 😉

2020. jan. 8. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Vizsgáltasd ki magad, hogy van-e hormonzavar a háttérben, irány a nőgyógyász és/vagy az endokrinológus.

Tüneti kezelésként az elektromos epilálás a legtartósabb, akár végleges megoldás.

2020. jan. 9. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sötétszőke a hajam, de a szőrzetem fekete és erős, ráadásul még olyan helyeken is szőrös vagyok, ahol még férfiaknak se szokott szőr nőni sok esetben (pl. a vállamon, fenekemen, hasamon...). Voltam endokrinológusnál és nincs semmiféle hormonális elváltozásom, csak szimplán selejtes vagyok.

Ahol csak pár szál nő, ott szemöldökcsipesszel szedegetem ki, de ahol már több, ott cukorgyantát használok, szerinem az a legkíméletesebb szőrtelenítési módszer. (A végleges szőrtelenítést leszámítva, de arra nincs pénzem)

2020. jan. 9. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!