Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Még az arcom is szőrös! Mit...

Még az arcom is szőrös! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az normális dolog, hogy 14 évesen lány létemre a füleimhez közel és a nyakam felé sötétebb szőrök vannak? Amúgy sem vagyok szép, de az ilyenek a földig rombolják az önbizalmam. Ha megnézek más lányokat, akkot csak azt látom, hogy mindenkinek szép sima az arca, nekem meg szőrös. Mindenhol! Az említett helyeken pedig nagyon látszik. A gyantától, borotvától nem fog soha eltűnni, és csúnya lesz, igaz?:( Mellesleg a hátamon, hasamon, karomon... Ilyen helyeken is erősebb a szőrzetem és mivel sötét hajú vagyok, durva... Ez hormon probléma? Kezeléssel még javulhat a helyzet?:(((

2017. dec. 23. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy alkati-életkori sajátosság ez, de lehet problemanak is a jele. Ezt endokrinológus tudja kideríteni. Hasolnlo alkat vagyok mint te(sötét szőrű) es az arcomon nekem is vannak ilyen fekete pihek. Gyantazom es nem olyan vészes. Mondjuk en most szteroid kuran is voltam az is benne van a pakliban nálam.
2017. dec. 23. 14:24
 2/3 anonim válasza:

Ugyanez a problémám, kb annyi idősen kezdődött mint neked, de eleinte csak a hátam, hasam. Most már az arcom is. Sajnálom, tényleg szörnyen önbizalom romboló az egész. Én most 22 vagyok, jelentkeztek egyéb nőgyógyászati gondjaim, úgyhogy belevágtam egy kivizsgálásba, de mivel nincs keretem magándokikhoz járni így baromi lassan megy az egész. Egyelőre ott tartunk, hogy PCOS gyanú.

Javaslom, hogy beszélj a szüleiddel erről és vizsgáltasd ki magad, ha időben elkapják a dokik, talán nem lesz az egész fiatal korod elvágva. És persze, ha hormonprobléma, akkor az a későbbi gyerekvállalasra meg úgy az egész egészségedre kihatással lesz, nem jó hanyagolni.

2017. dec. 23. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy alkati, vagy örökletes dolog ahogyan nálam is. Én voltam vizsgálaton,mindent rendben találtak. Nekem szó szerint mindenhol szőrös az egész testem. L.
2017. dec. 24. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!