Folyton kiszárad a kezem, mit csináljak vele?
glady
Ez a krém neve. Munkavédelmi kézkrém. KIVÁLÓ!
Mindig ilyen? Mármint nekem is nagyon kiszárad a kezem, de csak télen. Nekem a Nivea kézkréme vált, esetleg az Isana kézkréme, ami ilyen szappanadagoló szerű dobozban van.
De ha ez a probléma egész éves, folyton fennáll, akkor menj bőrgyógyászhoz, ha eddig nem tetted volna.
Anyám ősrégi praktikája a bizonyos Atrix nevű krém (olyan, mint a Nivea, - ugyanannak a csoportnak a tulajdonában van ez a márka is, csak világoszöld tégelyében van).
Ha előfordul velem ilyesmi, “kicsípi a hideg”, nagyon gyorsan elmulasztja.
Páromnak is ilyen a keze egész télen, és álandó jelleggel nagyon száraz a bőre.
Sokáig Neutrogenát használt, de nem volt elég neki, aztán tavaly vettünk Biodermát, az már jobb volt. A legjobb viszont az lett, amit én ajánlottam neki, a Clinique Dramatically Different Lotion+:
Igazából ez egy arckrém, de mindketten a kezünkre használjuk, ennél jobbat még nem találtunk, bár elég borsos ára is van. De legalább megfoghatom a párom kezét anélkül, hogy felszisszenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!