Ez az arcápolási rutin jó lesz nekem?
Reggel:fabulon acne stop arclemosó, mixa tonik zsíros bőrre, balea hidratáló arckrém pattanásos bőrre
Este:ugyanez az arclemosó, tonik, aknesol, ugyanez az arckrém
Egy héten 1szer:dermofil paszta, arcradír(külön napon)
A bőröm enyhén mitesszeres, pattanásos(nem vészes csak olyan kisebbek, néha nagy is) picit zsírosodik.
És tisztább, szebb bőrt szeretnék.
Egyébként nem étkezek olyan egészségtelenül és sokat iszom, csak kamaszkori pattanások
A kamaszkori pattanások leginkább hormonálisak. Lehet, hogy kevesebb lesz ahelyes ápolás mellett a patti, de amíg benne vagy ebben a korban mindig jön majd újabb és újabb.
A rutin jó egyébként, azzal nincs semmi baj. Viszont vannak olyan szerencsések is akik egy reggeli-esti simavízes mosással is bababőrűek..:/
Én 20 éves lány vagyok, kb 1 éve mondhatom el azt, hogy csak menzesz előtt van 1-2 rondaság a fejemen. Sajnos nekem is 5 évig eltartott, pedig én is figyeltem rá. Nem akarlak elkeseríteni, nem azért írtam. Ezzel a rutinnal viszont majd kordában tudod azért tartani :)
Akkor annyira azért nem vészes a helyzet :)
Ha lány vagy, akkor pedig még az a tanács, ha sminkelsz akkor a kevesebb is több :) ha sokat szellőzik a bőröd, akkor nem lesz rajt annyi mitesszer se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!