Ha otthon anya vágja a hajam de festetni is szeretnémelvállal a fodrász?
A hajvágást anyára szoktam bízni, mert szépen letudja vágni és annyit amennyit én mondok. De a festést inkább fodrászra bíznám.
Ha arra kérem hogy csak fesse be, mert anya már otthon levágta az lehet ciki lenne.
Nagyon kellemetlenek érezném magam ha emiatt megharagudna.
Bocsánat:
Ha otthon anya vágja a hajam, de festetni is szeretném. Elvállal a fodrász?
Ez sosem probléma a fodrásznak, ne aggódj. :)
De spórolni is tudsz, ha szeretnél. Ha simán egy színűre szeretnéd festetni, akkor beszaladsz a boltba (vagy drogériába), veszel a hajhosszadnak megfelelő mennyiségű doboz festéket és ha anyukád amúgy is szuper fodrász hajlammal rendelkezik, akkor ő is biztosan be tudja festeni neked. :) így akár 5-6-7ezer is megspórolható, ha nem szalonban csináltatod.
A fodrászkellékes is jó megoldás lehet, az eladók készséggel szoktak segíteni a választásban.
Én pl magamnak vágom és festem a hajam (nem nagy ördöngősség, ha ráérzel), évente vagy 2 évente egyszer megyek csak fodrászhoz, akkor is csak melegollós vágásra.
A színátmenetes festéseket tényleg bízd fodrászra :)
Ne tudd meg, hányszor hordtam sapkát a balul elsült hajvágások miatt.. :D :D
Nyugodtan bízd csak anyukádra, ameddig csak tudod, biztos vagyok benne, hogy boldogsággal tölti el, hogy megteheti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!