Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik sminklemosó/arcápoló...

Melyik sminklemosó/arcápoló nem okoz pattanásokat?

Figyelt kérdés

Kezdek megőrülni, hogy mindegyiktől kijönnek rajtam pattanások.. Biztosan ezektől van. Olvastam neten, hogy lehetnek komedogén összetevők a termékekben. Valaki tudna esetleg olyan mondani, amiben semmi pattanásra hajlamosító dolog nincs?

Fekete szappannal szoktam tiszítani az jó, de a sminket nyilván azzal nem lehet eltávolítani. Illetve jó lenne utána hidratáló krémet használni, de mindentől kijön rajtam patti :(

2019. dec. 28. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Krémmánia!

Amúgy meg, garnier rózsaszín kupakos micellás víz. Mixa érzékeny bőrre való micellás víz, és úgy vármelyik másik micellás víz amiben nincs alkohol és a krémmánia nevű oldalon jobbra van értékelve mint 3csillag.

2019. dec. 29. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos ki kell tapasztalni, nincs olyan, ami mindenkinek jó.

Pl az első által írt rózsaszín Garnier micellas víztől én tiszta pattanás leszek.

2019. dec. 29. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én se bírom a Garniert. Én elkezdtem használni smink lemosó törölközőt, sokat segített a bőröm tisztaságában. Be kell csak vizezni és a smink nagy részét leszedi a többit meg leszedi a tisztítóm.
2019. dec. 29. 09:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én sminklemosásra ezt használom, nekem bevált: [link]

Hidratálókrémnek pedig még egy kozmetikus ajánlotta, pont a pattanások ellen ezt a krémet: [link]

2019. dec. 29. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!