Mitesszeres bőrre milyen tonikot/tapaszt ajánlotok ami nektek bevált?
Figyelt kérdés
T vonalban elég mitesszeres a bőröm, normál (nem zsíros, nem száraz) és konkrét arctisztítót krémet/tonikot vagy tapaszt írjatok amit ajánlanátok.
Előre is köszönöm:)
2019. aug. 22. 15:03
1/3 baby_berry válasza:
Én azt ajánlom hogy semmilyen drogériás terméket ne használj...
Kozmetikustól lehet venni Ilcsis arctisztítót az természetes és segít.
Nem mondom hogy 1 nap alatt elmúlnak tőle de a változást már észre lehet venni 1 nap után is... Mindennek idő kell! De ne nyomkodd mellé magad csak ha nagyon muszáj.
L
2/3 anonim válasza:
Egyiket se.
Egy kanál natúr joghurt, lereszelt citrom héja és fél citrom facsart leve. Keverd össze, tedd az arcodra, hagyd rajt 10-12 percet és mosd le. :) Ezt ismételt meg hetente. :)
3/3 anonim válasza:
Én inkább egy kozmetikust ajánlok első körben, aki kitisztogatja a bőröd. Utana valamilyen bha/aha kemiai hámlasztót. Drogériás cuccok minimális hatóanyagot tartalmaznak ( csak a reklánot fizeted meg). Paula's choice, niod,cosrx termékeit tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!