Nem lehet valami olyat csinálni, hogy a pattanások még ha csak egy kis időre is, de eltűnjenek? Hogy lehet eltüntetni?
A Clea&Clear- nek van külön erre a célra egy kencéje. Dm- ben is kapható, lila, kis tubus. "Quick clear spot treatment gel" van ráírva, és egy "4"es szám- ami arra utal, hogy négy órán belül csökkenti a patti méretét. Nekem bevált.
De amit tutira tudok ajánlani az a Dalacin-T, de ezt majd orvossal írasd fel, mert csak receptre adják ki. Megéri, nekem végleg letisztult az arcom tőle.
A második válaszadó vagyok. Nekem bevált, jó ha van egy kéznél, mert egy- két, időnként előforduló pattanás eltüntetésére kiváló.
Viszont ha a pattanásos bőr állandó, és többen is vannak a kis mocskok, akkor érdemes orvossal kiíratni a Dalacin-T nevű oldatot. Van más is, de én ezt használtam, és tényleg csak ajánlani tudom, mert nekem szinte csodát tett a bőrömmel- mikor már végleg feladtam a reményt :)
Receptre gyógyszertárban 900 Ft körül kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!