Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy hogy nem akciónak most a...

Hogy hogy nem akciónak most a plázák meg a drogériák, így karácsony fele?

Figyelt kérdés
Ilyenkor ha jól emlékszem mindig szoktak, most meg alig valami. Rossmannban meg Dm-ben is féláron szokták adni a parfümök nagyrészét, de ma voltam benn és semmi akció.
2019. dec. 19. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem karácsony után vannak akciók?
2019. dec. 19. 12:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Utána is, akkor folytatódik.
2019. dec. 19. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Hàt pedig én fèl sron vettem a parfümöt a Dm-ben múlthéten.
2019. dec. 19. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

?

Ma vettem a ... üzletben parfümöt, 10-ből 9 akciós volt. 20 - 30%.

2019. dec. 19. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a Rossmannban nagyon sok minden akciós, főleg a parfümök. Soknál 50% kedvezmény. :D De láttam más termékeknél is akciót, nem csak a parfümöknél.
2019. dec. 19. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor elnézek holnap megint. Konkrétan egy parfüm érdekelt, de az teljes áras volt, a többiek annyira nem néztem az árát. :D
2019. dec. 19. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Pár dolog akciós a látszat kedvéért meg hogy betévedj, de miért adnák most olcsón, ha úgyis megveszed ilyenkor...?

Majd januárban, amikor már kivásárolta magát mindenki, általános csóróság és bolt undor van, akkor akcióznak.

2019. dec. 20. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!