Szerintetek szebb lenne ha levágatnám a fenékig érő hajam derékig érőre?
Figyelt kérdés
[link] jelenleg ekkora a hajam, csak az enyém kicsit világosabb és szögegyenes, de szép dús. Viszont szerintetek szebb lenne ha levágatnám mondjuk ekkorára : [link] ??2019. dec. 16. 20:45
11/18 anonim válasza:
Jobb a derekigero, nekem meg az is kicsit igenytelen (akarmennyire apolt) de a fenekig ero az mar tenyleg inkabb csunya mint szep. Ennek ellenere nekem is volt haaonlo hosszusagu de jobban erzem magam egy kicsivel rovidebbel. Szerintem akik itt konyorognek hogy ne vagasd le meg mkndig rapunzel mesen elnek.:D
12/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem is igénytelenség jut eszembe, hanem olyan kislányos. De szerintem akkor levetetem derékig, max ha nagyon fura lesz visszanövesztem :D
köszi a válaszokat!
2019. dec. 16. 23:00
13/18 anonim válasza:
Vágasd, tényleg kislányos. Nőként maximum latina vagy roma körökben nőies, bár persze ízlés dolga ez is.
A hosszú haj szép és nőies tud lenni, de ehhez elég, ha kb lapockáig ér.
És ne ragaszkodj azért hozzá, mert mások szerint szép. Ez tipikusan olyan biztonsági takaró, mögé bújsz, de a hajad van érted vagy fordítva?
14/18 anonim válasza:
Igen. Hidd el, ha szép, dús, egészséges, akkor pont ugyanannyian fogják megdicsérni akkor is, ha 15-20 centivel rövidebb lesz. A fenékig érő szerintem már túl sok.
15/18 anonim válasza:
Vagy hagyd így / növeszd még tovább, ha tudod, vagy pedig vágasd le teljesen rövidre. Csak ne az unalmas középút legyen 🙂
16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem azért egy derékig érő sem unalmas középút:D a legtöbb nőn, vállig, mellig érőt látok :) Mindenesetre köszi a válaszodat, bár növeszteni biztos nem szeretném :D
2019. dec. 18. 16:35
17/18 anonim válasza:
az 1. lány szebb, mint a 2., de mindkettőnek szép a haja. A másodiknál kár, hogy olyan idétlen formára van levágva...V alakban sokkal jobb volna
-ha már egyszer elgondolkodtál a vágáson, akkor már csak az idődet pazarlod ha nem teszed meg, de csak óvatosan!
18/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép a fenékig érő haj és nagyon különleges. Nekem kifejezetten tetszik és nem kislányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!