Ha kevesebb húst, tejterméket fogyasztók szebb lehet a bőröm?
Most volt egy időszak,hogy nem fogyasztottam tejterméket, felvágottak meg ritkán (párizsit).
Úgy láttam tisztább lett az arcom,kevesebb pattanás jelent meg. Lehet a tejtermék és/vagy a hús lecsökkentése,elhagyása miatt?
Vizet nagyon keveset iszok az is segítene?
Nektek mi vált be? Illetve a miteszerekre (főleg orr) van valami praktika?
(kozmetikushoz és bőrgyógyászhoz nem tudok menni jelenleg)
"Vizet nagyon keveset iszok az is segítene?"
Normális vagy? Akkor mi fogja tisztítani a vesédet? Napi minimum 2 liter víz elfogyasztása szükséges.
A húsban rengeteg salakanyag van. A tejterméket meg ha nem bírja a szervezeted, akkor csupa pattanásos lehetsz tőle.
Minden attól függ, hogy mit bír a szervezeted.
Sajnos mindig rossz ivó voltam de ezen próbálok javítani.
Húst csak keveset eszek,mert nem szeretem.
Ahogyan a zsíros,olajos ételeket is kerülöm amennyire lehet.
Ezért kezdtem el gyanakodni,hogy esetleg nem-e a tejtermék miatt van
Ezek szerint valószínűleg tényleg a tejtermékek miatt van. Úgyhogy akkor elkezdek odafigyelni,hogy mit eszem.
Köszönöm a választ
Nem eszem ilyeneket csak nagyon ritkán.
700 meg 500 ml üveg szokott nálam lenni, de nem nagyon szokott összejönni,erre próbálok figyelni
Vizet inni kéne 2 litert, de nem kell tőle arctisztítást várni.
Egyébként simán lehet, hogy a feldolgozott ételek és tejtermékek hiányában kitisztulna a bőröd. Főleg, ha van akár csak miniműlis laktózérzékenységed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!