Mi ez a fekete dudor ott lent?
A bugyi dörzsölte a szőrt, ez miatt pedig benőtt és begyulladt. Ami folyik belőle az pedig genny és savó.
Nem lessz semmi baj. Fertőtleníteni kell, majd kinyomni. Lehetőleg a benőtt szőrt is ki kell húzni,hogy ne gyulladjon be többször. Én ezt magamnak szoktam megcsinàlni, ha van valahol szőrbenövésem. De ha bizonytalan vagy, bízhatod szakemberre is!
Szerintem is benőtt szőr.
Egészségügyi szesszel megtörülgeted (s a kezed is), szépen kinyomod (de teljesen). Ha látsz valami oda nem illőt (pl szőr vagy valami más ami esetleg belemehetett oda), akkor azt eltávolítod. Ha elkezd vérezni zsepivel felitatod a vért. Ha elállt megint körbe törülöd, s lefekszel aludni. Másnap meg vigyázol, hogy a seb ne jöjjön le. Egy ilyen 1,5 hét s el is tűnik teljesen.
Én szinte 2 hete kúráltam ki magam. :) Csak nekem rendesen be volt gennyesedve, s be is sebesedett mikor észrevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!