Hullámospapagájom viaszhártyája felett egy 1-2 mm-es pukli keletkezett. Hogy tudnám kezelni?
Kezdetben rózsaszínes volt, mostanában "kiszáradt" sötét, Nem szép látvány, szegény madarat is zavarja, gyakran vakargatja, talán az egyik orrlyukát el is zárja. Kicsit folyósabb a széklete, mint kéne, és gyakran pihen napközben. De amikor fent van, akkor a viselkedésében nem látok semmilyen rendellenességet, nem néz ki rosszul, eszik, repked, csipog, ahogy eddig is.
Nem tudom, hogyan lehetne segíteni neki, állatorvos még nem látta, mert ilyen "speciális" problémára nem vagyok benne biztos, hogy lenne ötlete az orvosnak, de akkor is nagyon sokat kérne el, mert "ránézett".
DE LEHET TUDNA SEGÍTENI EGY DOKI!
Nem jó a széklet, bágyadtabb, pukli, de azért csak hagyjad szenvedni szegényt... Az ilyenektől kapok hülyét...!!!
Minek neked madár? Ne tarts állatot!!
Értem. Ezeket elfelejtetted mondani, hogy a széklete már jó,kezeled kamillával, már nem vakarózik, és hogy a pukli régi dolog.
Annyit írtál, hogy zavarja a madarat, rossz a széklet, vakarja, gyakran pihen,talán elzárja az orrlyukát és te nem teszel semmit. Mit kellett volna ezek alapján válaszolni?
Mindenesetre örülök, ha joban van a madár
Itt van egy ilyen speciális (egzotikus állatokra is szakosodott állatkórház)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!