Nimfapapagájom vagy hullámospapagájom legyen? Vagy ajánlotok más fajtát?
A hullámosok ha több van elcsicseregnek, aranyosak de én azért nem szeretem annyira őket mert nagyon ilyedősek és fél percenként menni kell utánuk a karnisra vagy a szekrénytetejére. Én a nimfákat jobban szeretem, nyugodtabbak, tovább élnek, hímek álltalába jó hangutánzók, de inkább fütyülnek, ugatnak, utánoznak hangokat amiket hallanak de beszédre nemnagyon lehet őket tanítani (max egy pár szó erejéig de azt se tisztán mondják), tojók bújósabbak, lehet őket simogatni (álltalában) De mindenképp érdemes párba tartani.
Ha mindenképp szelíd madarat akarsz akkor válassz kézzelneveltet és lehetőleg párba.
Nekem vannak még énekesek, nekik barátságos hangjuk van elcsicseregnek és könnyen szelídülnek.
De én mindenképp a nimfát ajánlom. Ha érdekel nekem vannak most is fiókák, kézzelneveltek. Nekem is 2 kézzelnevelt nimfa volt az első és nem bántam meg!
Hullámos<3
Nekem is az van, 3 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!