Mit tegyke hogy dúsabb legyen a hajam?
Figyelt kérdés
Göndör hajam van, mellig erő de nem dús... Annyira zavar hogy az összes göndör hajúnak szép dús a haja nekem pedig nem. Van valami hajpakolás rá vagy bevált módszer? Ricinusolajat próbáltam de attól csak rosszabb lett a hajam. A rizsviztől nőtt, csillogósabb lett de nem dúsabb. Jelenleg Nature box sampont használok, dream long balzsamot és pakolást2019. dec. 10. 21:53
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy bármilyen kencefice segítene,hogy több hajad legyen. Sajnos ez főleg genetika.
2/3 Laylah válasza:
Vitamint még próbáld meg. Nyilván nem egyik napról a másikra lesz dús hajad, főleg, ha hosszú (az új szálaknak is meg kell nőniük), de 3-4 hónap után már talán észreveszed a változást.
Én a One Daily sima multivitamint szedem (builder.hu-n lehet kapni) úgy három hónapja, de már most a fodrász is megdícsérte, hogy rengeteg babahajam van. :)
Emellé az sem árt, ha megtalálod a megfelelő sampont. A hajhullásom azóta állt meg, mióta rátaláltam a mostani samponomra, a balzsammal együtt használva pedig nagyon puha, selymes lett a hajam, és normál időjárás mellett egy, akár két nappal is tovább húzza két hajmosás között. A nyirkos időt továbbra sem szereti, ez van. :)
3/3 anonim válasza:
Szia! Kárpáti Rebeka youtube csatornáján néztem egy videót, ahol talán ebay-ről rendeli azt a spray szerűséget, mert Mo-on nem kapható. Nézd meg, mutat képeket is a hajáról mennyit változott, mit kell tudni a szerről. Nem szponzorált tartalom, úgy hogy még csak nem is azért tette ki azt a videót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!