Tehetnék valamit, hogy dúsabb legyen a hajam?
Úgy vettem észre, hogy a fejem tetején mintha meg lenne ritkulva a hajam. Ha mondjuk épp zsíros, akkor látszik a fejbőröm is.
Tehetnék valamit ez ellen, vagy fogadjam el, és vágassam le kopaszra? Az Alpecin úgy olvastam, hogy senkinek nem használt semmit.
22/F
Pedig nem használtam zselét sem soha, sem lakkokat. Három naponta mosom, és azt sem vettem észre, hogy hullott volna.
Három éve vettem észre, hogy nem annyira szép dús. Nő is rendesen, 3 hetente járok fodrászhoz. Nem tudom mi baja lehet, szerintem dúsabb kellene legyen.
Van a DM-ben kifejezetten erre kitalálva olyan sampon, ami koffeint tartalmaz. Elvileg serkenti a hajnövekedést.
A ricinus olaj is tök jó szerintem. Nekem eleve sok hajam van, de pont emiatt nem nőtt túl gyorsan. A ricinus olaj nem csak a gyorsabb növést segìti elő, de beindítja a hajszálak "kialakulását". Ismerősöm pl a kozmetikus által elrontott szemöldökét növesztette vissza ezzel a módszerrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!