Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy a gyakori...

Mit tegyek, hogy a gyakori borotválás miatt ne pattogjon/sebesedjen ki a puncim?

Figyelt kérdés

Ha hetente többször borotválom, nagyon csúnya lesz. Szappant vagy tusfürdőt használok,és eldobható (olcsó) borotvát. Valami jobb minőségűvel jobban járnék? Van valamilyen borotválkozó gél/hab /akármi , amitől nem lesz sebes?Nektek mi vált be?

A gyantát meg az epilátort nem bírja a bőröm, muszáj a borotvánál maradnom.

Ha 1-2 hetente csinálom, akkor semmi baja, de most, hogy van barátom,szeretnék mindig "szalonképes" lenni...

2010. júl. 19. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem villanyborotvával csináld, sokkal kíméletesebb, mint a pengés. Vannak direkt speciális intim női borotvák, ezt a legérzékenyebb bőrűek is használhatják. Egyébként nekem férfiborotvám van - van pajeszvágó része, azzal szedem le intim helyről. Kiváló, két perc alatt a legnagyobb őserdőt is eltávolítja. A kipattogzásra jó a körömvirág krém, a Neogranormon, és egyéb popsikrém.

Óvatosan kell kezelni a borotvát, ne szabad nagyon rányomni, mert felsértheti a bőrt.

2010. júl. 21. 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Én borotválkozás utáni krémet használok,tutira bevállt!:)
2010. júl. 21. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is a villanyos borotva vált be + utána Neogranormon.
2010. júl. 21. 20:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Én férfi gilette borotvát használok,igaz kipattogzok, de hintőport rakok rá törölközés után, és attól elmúlik.
2010. júl. 21. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!