Bevált módszer esetleg hajbalzsam, hajpakolás töredezett hajra?
Most volt pár hete levagatva elég sok a hajamból de már elől kezdett töredezni és nem akarom ismét vágatni.
A ricinus olajat tanácsolták éjszakára..lehet hatása?
Vigyázz a ricinus olajjal, NE használd napi rendszerességgel, mert ki is hullhat tőle a hajad.
Nekem most sokkal egészségesebb, esztétikusabb kinézetű és sokkal puhább a hajam, mint amikor még nem volt szőkítve, mert akkor még semmitérő vackokat használtam, semmit nem tudtam a hajápolásról, mert a családtagjaimnak akkor is kifogástalan a haja, ha a legolcsóbb lakossági samponnal mossák, hővel szárítják.
Az én hajam is nagyon száraz (lenne), nem mellesleg hullámos.
Syoss Ceramide samponnal mosom, utána pedig Aussie Repair Miracle balzsamot használok, utána pedig hagyom, hogy magától száradjon meg. Már 3 éve így csinálom, sokkal egészségesebb és fényesebb a hajam. Nem szoktam vasalni/beszárítani, csak havonta egyszer, amikor a fodrász befesti a tövét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!