Hogyan növesszem meg a hajam? Tippek?
Dm-es hajtabletta, ricinus olajos pakolás, pantene termékek, fejmaszázs, sörélesztőpely
Ha van kérdésed esetleg bővebben valamelyikről nyugodtan irj privibe :)
Én a ricinus olajat ajánlom.
Én a hajhullás miatt kezdtem el használni, és lekopogom, de az első használat után kevesebb hajam hullott ki. Mivel csak most kezdtem el használni, hajnövesztő tapasztalatom még nincs vele, de nagyon sok felé hallottam, hogy nagyon jó hajnövesztő, gyorsabban nől tőle a hajad, ha szempilla szeretnél dúsítani, növeszteni, arra is jó. Oldalt most nem linkelek,de írd be a Google-t, hogy ricinus olaj hajnövesztő, és sok cikket, tanácsot olvashatsz róla.
Én hetente 1x használom, 4 kávés kanál felmelegített ricinus olajat összekeverek 1-2 tojás sárgájával, majd száraz hajra kenem, főleg a fejbőrbe. Le zacskózom a fejem, majd egy törölköző betekerem, és legalább 3-4 órát rajta hagyom. Ezután a szokásos módon hajat mosok. Lehet, hogy 2x-3x is szükséges a samponozás, mert a ricinus olajat nehéz ki mosni. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!