Hajnövesztés tippek?
Figyelt kérdés
Ma vettem csalánkivonatos sampont, mert az elvileg jó. Szoktam ricinust és kókuszolajat is használni, ezen kívűl mit tehetnék még? A rövid hajjal csak a baj van, és nem is áll jól. Most a vállamig ér kb, de nagyon szarul lett levágva, nem mindenhol egyforma hosszú. Mit tegyek? Esetleg tudtok jó vitaminokat, sampont, praktikát ami nektek bevált?2019. szept. 13. 21:36
1/5 anonim válasza:
Rizsvíz minden gondod megoldódik
2/5 A kérdező kommentje:
Rizsviz kicsit macerásnak tűnik, más lehetőség nincs?
2019. szept. 15. 07:40
3/5 anonim válasza:
Hasonlóan jártam, mint Te. Én ricinusolaj+olívaolaj+tojás+méz kombó pakolást használok heti 1-2x és a DM sajátmarkás hajvitaminját szedem (igaz ezt már évek óta, mert a körömre is jó):
Pár éve hasonlóan eljárva sikerült gyorsan megnöveszteni, ha jól emlékszem, akkor még sörélesztőt is szedtem hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
A sörélesztő nem hízlal?
2019. szept. 15. 17:50
5/5 anonim válasza:
Macerás , hízlal
Ez probléma az probléma ha így állsz hozzá inkább maradj a rövid hajadnál mert a hosszú macerás ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!