Mit tudok kezdeni a pattanásaimmal?
Sok van, és nem tudom őket kinyomkodni. Kb. egy hónapja voltam kozmetikusnál, de már ilyen ocsmány.
Garnier micellás vizet, DMes teafaolajat, és néha Dr organic arcmaszkot használok.
Alapozózni szoktam a Catrice liquid coverage-vel, mert sokat piszkálnak ha nincs rajtam, amikor meg van a fejemen, akkor szóba se jön. Csak ennyi sminket használok. Lehet az alapozóval gond?
Nem túl jók a képek, de csak így tudtam.
Miket szoktál enni és mennyi vizet iszol egy nap?
Esetleg próbáld meg a kamillateás borogatást és a neogranormon kenőcsöt.
Az alapozót pedig felejtsd el.
Iskolai menzán ebédelek, többnyire hús van meg valami krumpli vagy rizs, és levesek. Hétvégén gyorskjákat. (apa nem egy konyhatündér :)) Reggelire szendvicset, vacsorára péksütit, vagy maradék ebédet. Sajnos a nasit nem vetem meg, gondolom ez sem túl jó.
Általában 2 liter vizet megiszok egy nap.
Hany eves vagy? Ez egy. A ketto pedig, hogy az etkezesedet olvasva en lettem beteg es pattanasos. Csodalkozom rajta, hogy csak ennyire veszes a helyzet, es hogy egyelore csak a borodon vannak problemaid. A tested kb. semmi tapanyagot nem kap.
Az a catrice alapozo pedig hiresen komedogen, a legtobb bortipuson pattanasokat okoz rendszeres hasznalat utan.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Mit javasoltok, milyen kajákat egyek? Sajnos nem igazán vagyok otthon ebben. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!