Van olyan dezodor amitol nem izzadok? Golyós vagy fújós a jobb?
Régebben rexonát vettem ( golyós) de nyáron nem is volt annyira vészes az izzadás, a lakás hűvös volt, éseginkabb estenkent mentem el itthonról mert este - ejjel dolgoztam .
Most mashol dolgozom napkozben, ami zavar hogy nagyon megizzadok, mert beoltozom a hideg ellen, polo pulcsi nagykabát, viszont bemegyek pl egy plazaba vasarolni, es rogton megizzadok, lever a viz, kimegyek bemegyek egy meleg helyre , stb vagy csak 1 mosdo.kell stb es ossze vissza izzadok es nagyon budi vagyok :(
Nagyon izzadsagszagom van.
Nyaron teljesen ok volt a rexona golyos, most osszel nivea pearl and beautyt vettem, golyósat de nagyon izzadok.
Szerintetek?
A rexona jobb?
Mit ajanlanatok?
Fujosat vegyek?
Az ellen semmi sem véd, ha beöltözve bemész a melegre. Ha bemész, akkor vedd le a kabátot, sálat.
Használj kristálydeót (DM, Rossmann) és arra rá valami illatosítottat, akár fújósat is, a stiftek, golyósok nem olyan illatosak.
Nekem eddig a rexona vált be.(stift) Igaz, amióta nincs sima 24 órás változata azóta rosszabb minőségűnek találom, de ezt használom.
Van még az Exodor, amitől nem izzadok, viszont izzadtságszagom van.
A kettő együttes,de csúsztatott alkalmazása ok.
Mindenfelet probaltam mar, 1000ft-tol kezdve 5000-ig, DE!
Eskuszom,hogy a lidl Cien markaju kek izzadasgatlo spray verhetetlen minden teren. Illat,tartossag, boromre valo reagalas stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!