Nagyon kikezdte a fújós dezodor a hónaljam, tiszta piros és fáj. Milyen dezodort ajánlotok helyette?
Nagyon ajánlatos hogy minél előbb leállj az alumíniumos dezodorokkal, az még azoknak is árt akik semmilyen tünetet nem tapasztalnak magukon.
Ezek a legtisztább, Mo-n kapható termékek. Eleinte az is előfordulhat hogy méregtelenítik a bőrt, tehát ideiglenesen előfordulhat viszketés és más tünetek, amíg helyre nem áll a hónaljnál a bőr.
Nem régen én is így jártam, már nagyon szenvedtem. Én borotválás után használtam Adidas golyós dezodort.
Kenegettem naponta többször Bepanthennel, aztán pedig, amikor begyógyult elkezdtem használni ezt:
Azóta nincs ilyen gondom, próbáld ki :)
21/L
Water / AquaEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nagyon sok, Aluminum ChlorideEWG Kockázat: 2, EWG Adat: Közepes, Isopropyl AlcoholiEWG Kockázat: 4, EWG Adat: Sok
Ebbe most akkor mi a hatóanyag? Az oké hogy enyhén káros összetevőket tartalmaz amit nem bír sokak bőre, de ez tisztának semmiképp sem mondható. A gyógyszertárival ugyanaz a helyzet. Vannak benne káros anyagok, de hatóanyagnak híján vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!