Betokosodott, benőtt szőrtüszőre mit?
Sziasztok!
Milyen kenőcsöt, vagy valami hasonlót tudnátok egy betokosodott szőrtüszőre mondani? Tetrant, bepanthent már próbáltam.
Köszi!
Dunszt kötés kell.
Bekened jól neogranormonnal vagy bepanthennel, teszel rá egy vizes zsepit, arra géz és leragasztod.
Ki kell fakadnia.
Hát próbáld meg hátha segít.
De előtte egy tűt fertőtleníts és szúrd bele hogy legyen kimenete.
Ilyesmivel nem kell időpontot kérni, mert veszélyes várni vele. Sokan nem tudják, de ha sürgős, akkor kötelesek fogadni szakrendelésen, nyilván ki kell várni a sorodat. Ez nagyon fájdalmassá válhat és elfertőződhet és akkor megőrülsz a fájdalomtól. Sebészetre kell elmenni, és elmondani hogy mi a helyzet, pikkpakk felvágják és kitisztítják. Én egyszer így jártam, vasárnap délben sántikáltam el a kórházba, és felvágták, egy hétig jártam vissza naponta kötözésre.
De kipróbálhatod előtt a dunsztkötést is, keress rá a neten, ott szakszerűbben leírják mint én tenném. Tetránnal is bekenheted, vagy tehetsz rá egy szelet paradicsomot, dunsztold be, és néhány nap alatt talán fellazítja és kinyomhatóvá teszi. De tartok tőle, hogy mivel évek óta ott van, erősen be lehet keményedve, én inkább a sebészeti ügyeletet javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!