Betokosodott, cisztás pattanást tényleg sebészetileg kell eltávolítani?
2 betokosodott pattanásom van,ha kivágnák,egy sokkal nagyobb keloidos heg nőne a helyére
A fél mellemet beterítené a keloidos heg
Nem tudom elképzelni hogy milyen az a pattanás amit nem lehet kinyomni :) ... bár még nem láttam betokosodott pattanást ...
Bőrgyógyász látta?
esetleg bökd fel egy vékonyabb injekciós tűvel (csinálj neki utat), ha be van tokosodva akkor úgy se érzel semmit, aztán hajrá.
#1 vàlaszoló, ne adj màr hülye tippeket, ameddig nemtudod hogy miről van szó!
Kérdező, ne piszkáld, mert nem szabad. Bízd az orvosra. Valószínű kifogja vàgni, főleg ha 2 év alatt se szívódott fel.
Keloidos gyógyulásra hajlamos a bőröd?
Csak akkor lessz keloidos a heg gyógyulásod, ha erre hajlamos vagy.
Igen.
Pár éve egy kis anyajegyet szedtek le és egy legalább 5x akkora keloidos heg van most a helyén.
Ha kivágnak 2 pattanást,a jobb mellkasom felét be fogja fedni a keloidos heg
Semmiképp sem akarom,hogy kivágják.Muszáj azt?Mert akkor inkább legyen ez a 2 pattanás mint hogy teljesen elcsúfítson a keloid
Akkor sajnos valószínű hogy keloidosan gyógyúlna a két heg. :S
Biztosat az orvos tudja majd megmondani.
Hogy kell e műtét vagy sem.
4/7
jogos amit írtál. Elviccelődtem a dolgot de jelen esetben lehet nem volt sikeres.
Mentségemre szolgáljon írtam hogy írtam a bőrgyógyászt, mert ilyen esetben csak szakember adhat tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!