Mit kéne csinálnom a hajammal?
Az a helyzet, hogy régen kb 3-4 éve szép hosszú egészséges szőkésbarna hajam volt. Aztán fejembe vettem, hogy ombrét szeretnék a ballagásomra. De akárhova mentem azóta csak elcseszték. Szőkítés, vágás stb. Most is szőkítve van a hajam és nagyon vékony, kb kozéphosszú. Ennek ellenére nagyon jól áll, különösen mikor kivasalom. De göndörítve is jól néz ki.
Ha a régi hajamra gondolok, annyira visszasírom. Mindenképpen szőkét szeretnék de vidszanöveszteni és megerősíteni, hogy hosszú és dús hajam legyen.
Hallottam a ricinus olajról, az elvileg jó. De valaki azt mondta a végére kell kenni, más meg szerint meg a fejbőrre mivel onnan nő a haj. Mondjuk így a logikus.
Ti mit ajánlanátok, mit kezdjek a hajammal most?
Szerintem első körben menj el egy olyan fodrászhoz aki tanácsot tud adni a hajad helyreállítása érdekében.
Én nem kísérleteznék a helyedben, főleg ha már korábban negatív tapasztaltaid voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!