Szerintetek sem lehet letagadni a kort, akermennyire ad magára valaki, ès jól nèz ki?
Figyelt kérdés
40 leszek,ès a párom szerint nagyon jó nő vagyok,ès többek szerint nem vagyok csúnya.Az más kèrdès,hogy nem vagyok kibèkülve magammal.Ápolom a hajam,ès bőröm.Most rövid göndör hajam van,ès nem szoktak fiatalabbnak nèzni,hiába mondják jól tartom magam,ès ápolt vagyok.Hogy lehetne?2019. nov. 2. 11:41
11/11 anonim 

válasza:

Engem mindenhol sokkal fiatalabbnak néznek. Anyumat is, szerintem genetika. Meg nekem nagyon hosszú a hajam, az is fiatalít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!