Szerintetek sem lehet letagadni a kort, akermennyire ad magára valaki, ès jól nèz ki?

1. Geneteika.
2. Plasztikai sebészet.
35 vagyok 15-22nek szoktak nézni. Bármit teszek, bárhogy öltözöm, viselkedem ennyi. Engem nagyon zavar.

En 44 vagyok es rendszeresen harmincas pasik nyomulnak ram.
Üzletekben, benzinkúton fizeteskor és ugy általában tegeznek. Nem tudom az okát, igazából nem teszek érte semmit, max annyi, hogy pozitív egyéniség vagyok és talán ez látszik.

“ 35 vagyok 15-22nek szoktak nézni. ”
Ne írj már ilyeneket, nevetségessé teszed vele az összes középkorú nőt. Még ha van olyan kedves férfiismerősöd, aki ilyen bókkal kényeztet, az sem gondolja komolyan, érted? Senki, ismétlem SENKI nem néz tizenötnek, egy húsz évvel idősebb asszonyt. És ha te egy ilyen bókot komolyan veszel, akkor semmivel nem vagy jobb azoknál, akik bedőlnek a bantuk rossz helyesírással írt leveleinek, miszerint ők ügyvédek, te többmilliót örököltél egy afrikai nagybácsidtól, épp csak a hagyatéki eljárás díját, ezer dollárt kell átutalnod előre...

Szerintem a kort nem letagadni kell, hanem méltósággal elfogadni.
El kell fogadni, hogy az ember öregszik, és ne akarjunk 40 évesen 20-nak kinézni és mindig másra vágyni. Nagyon rossz lehet leélni úgy egy életet, hogy mindig másmilyenek akarunk lenni.
Van, aki genetikailag "szerencsés", és kevesebbnek néz ki, mint amennyi, ez egy dolog, amin az ember sokszor nem tud változtatni, hiába erőlködik (mint ahogy te is próbálod). tök fölösleges. fogadd el magad 40 év tapasztalatával és bölcsességével, és adjon nyugtot az, hogy egészséges vagy, és a külsőségeken túl sokkal több érték van egy ember életében.

Nekem főleg nők szokták mondani, hogy fiatalnak nézek ki. A piercinges lány, nővérke, pénztáros, lottózós néni.
Nagyon jó bőrt örököltem, és sokat mosolygok.
Eddigi rekordom, 31 évesen letinédzsereztek (és tegeztek) kórházban, majd mikor mondtam, hogy rég volt már az, és ellenőrizte a papíromat, sűrűn bocsánatot kért a laboros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!