Miért nem nő a hajam semmit? Bármiféle tanács?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam már mindent, de egyszerűen szinte semmit nem nőtt. Szedtem vitaminokat is régebben, nem volt hatása. Megvettem a hair end trimmert, ami csak a hajvéget vágja le (szeretem is), hogy ne legyen tördezett. Gyakran vasalom, hajmosások után főként.
Valami ötlet? Ami tuti beválik? Vállamig ér kb, de egy éve ekkora.:(
2019. okt. 29. 21:37
1/2 anonim válasza:
Ha sokat vasalod, akkor azt nem bírja sajnos, akármit csinálsz vele. Nyilván lehet hajvégápolókat használni, illetve hővédőt, de nem lesz 100%-os, sokat javulhat, de erre nincs garancia. Ha sokat vágod, akkor is nehezebben nő, vagyis nő, csak mivel levágod, ezért ugyanakkora marad. Illetve lehet még vashiány (általában hullik, de több ismerősömnek volt olyan, hogy csupán nem nőtt) is, érdemes lenne vérképet nézetned, biztos, ami biztos. :)
2/2 anonim válasza:
Ne vasald! Komolyan. Tudom nehéz, nekem is vállig érő hajam van. De próbáld ki azt, hogy nem vasalod pár hétig, látni fogod a változást. Esetleg hajmosás előtt rakj a hajvégedre szűz kókuszolajat, hogy a sampon ne szárítsa ki. A hajad ne vágd túl gyakran. Ja, és ha gondolod, használj szilikonmentes sampont, balzsamot, pakolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!