Most megyek a héten (szerdán) nőgyógyászhoz. Eléggé izgulok. Mit tudtok tanácsolni? Bármiféle tanács érdekel!
Ha szégyenlős vagy, gondolj arra, hogy neki ez munka, ez sem parább, mint amikor felül kell meztelennek lenni egy vizsgálat miatt...
Egyébként nem kellemetlenebb, mintha vmi bajod lenne, csak kicsit morbid... mármint olyan értelemben, mint a fogorvos... Ő se bánt, meg semmi, csak az a hülye berögződés, hogy ez rossz dolog... na ezt kell leküzdeni. :D
Egyébként évente egyszer simán vállalható. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tudom, hogy egy évben egyszer kibírható, csak most azért vagyok izgatott mert ez lesz az első alkalom.
Gondolom, hogy semmi rossz nem fog történni. :)
Ez jó ötlet, utolsó válaszoló! :)
Igazából alig várom, hogy már túl legyek rajta. Utána büszke leszek magamra, hogy elmentem és felelősségteljes vagyok.
Most pillanatnyilag ez nyugtat csak :D
Rendben, írok mindenképp! :)
Utolsó válaszoló:
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok a kis picinek és nektek!! :)
Lazíts mikor vizsgál és minél jobban lazítasz annál kevésbé lesz kellemetlen. Meg tényleg párperc csak szoknya fel felfekszel bedugja a kacsát az kicsit hideg aztán kész is. Neki ugyanolyan beteg vagy mint akárki más. És tudják, hogy ez mennyire kellemetlen nekünk vagyis sztem mert nagyon megértőek. Igaz van pár bunkó de attól függ kihez mész általában magánban mindenki kedves! :)
És tényleg kilehet bírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!