Hajnövekedésre ezek jók?
nem a sampon ápol hanem a balzsam és a pakolás...
amiket írtál az jó, akár mind a kettőt alkalmazhatod.
én head and shoulders sampont használok, mentolosoat.
ien melegben felüdülés.
pakolásnak serical lattet használok.
a hajam egészséges és fényes.
alig töredezik.
rem tudtam segíteni
igen tudom,hogy nem a sampon ápol, de azt mondtják,h vannak olyan samponok, amik károsítják a hajat pl head& shoulders és szeretnék olyant ami pl gyógynövényes és nem árt a hajamnak..
de köszi a tippeket:)
Szia! Én olyan sampont használok, amely nem károsítja a haj szerkezetét :)
Ezt olvastam az egyik portalon: "Ne vegyünk olyan sampont, amely sodium lauryl sulfate-ot vagy sodium laureth sulfate-ot tartalmaz! Ugyanezeket a szintetikus összetevőket alkalmazzák a mosogató- és más tisztítószereknél is. Tény, hogy kiválóan habzanak, kíméletesnek azonban a legkevésbé sem nevezhetők – kiszárítják, törékennyé teszik a hajat."
Több agyonreklámozott drága sampont átnéztem, sőt még az olcsó 100-200Ft-os 1-2 literes samponok közt is keresgéltem, de nem találtam olyat, ami ne tartalmazta volna valamelyiket a kettő közül. Ezért gondolkodtam és arra jutottam, hogy talán a gyereksamponok között is körül kellene néznem. Sajnos sokba szintén megtaláltam ezeket az anyagokat, viszont egy akadt, amibe nem volt. Ezt használom én is :)
DM-ben lehet beszerezni. Dulgon a márkája. Nagyon finom sárgabarack illata van :P :)
Így néz ki: [link]
Az ára 350 körül mozog.
Remélem tudtam segíteni és kipróbálod :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!