Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés után hogy lehet...

Hajfestés után hogy lehet eltüntetni a bőrön maradt festéket?

Figyelt kérdés
hamuval , ecettel már próbáltam, de nálam nem vált be
2010. júl. 17. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyu a citromlevet mondta multkor, valamennyire lehozta. Egyébként meg arctonikkal szoktam :D De úgyis lekopik.
2010. júl. 17. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
de meg is tudod előzni, hogy festékes legyen a bőröd. nekem hajfestés közben mindig van a kezem ügyében egy nedves szivacs és ha lecsöppen a bőrömre a hajfesték, akkor gyorsan letörlöm. de ha mégis marad, akkor körömkefével és körömlakk lemosóval simán lejön.
2010. júl. 17. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is inkább a "megelőzést" szoktam alkalmazni, ahogy az egyik válaszadó. Ha lecsöppen a bőrömre, vagy véletlen összekenem, akkor gyorsan le is törlöm egy kis nedves vattával.

De ha mégis marad valahol, amit nem vennék észre, azt tonikkal, durvább esetben én is körömkefével dörzsölöm le magamról. :)

2010. júl. 17. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbben dauer vízzel lehet leyszedni a festéket a bőrről. Nagyon büdi, de hatásos. Nekem fekete festéknél csak ez vált be 100%-ra.
2010. júl. 17. 15:36
 5/6 schon válasza:
a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer, ha a festés után használatos színtartósító balzsammal jól átdörgölöd a fejbőröd is. Tutira lejön.
2010. júl. 17. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. júl. 17. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!