Az jo ha 3 sampont hasznalok egymas utan?
Szerintem célszerű a hajhullás okát kideríteni, lehet összefügg a zsírosodással is(de csak lehet)
A színvédők meg nagy kamuk. Nekem sem jött be. Minnél többször samponozod a hajad, annál jobban kopik a festék, sőt nekem még a balzsamozás után is kopott.
Szerintem érdemes lenne egy mindenmentes sampont használnod. Szulfátmentes,meg alkohol/denat alkoholmentes, illatmentes samponra gondolok. Mint a schauma baby, ami ilyen kék kupakos és fehér dobozos, azt hiszem maci van rajta.
Szerintem első körben menj el bőrgyógyászhoz, és derítsd ki miért hullik a hajad. Esélyesen nem csak úgy kezdett el hullani, hanem vagy allergiás vagy valamelyik hajápoló termékre amit használsz, vagy valami egyéb rejtett betegség (például inzulinrezisztencia) tünete lesz a hajhullás.
Ha valóban ez a helyzet, esélyesen semmit nem fog használni a csodasampon, mert továbbra is ellened fog dolgozni a hajhullás oka. A bőrgyógyász tud allergiavizsgálatot végezni, ha szükség van rá megfelelő sampont ajánlani vagy akár felírni receptre, vagy további vizsgálatokat javasolni.
Mindenesetre háromféle samponnal háromszor mosni elêg felesleges, ki fogja szárítani a hajadat és a fejbőrödet, és még több problémát okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!