Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Különleges sampont használok,...

Különleges sampont használok, korpásodás ellen, amit úgy kevernek ki a gyógyszertárban, és nagyon büdös. Hogyan tudom ezt a kellemetlen, szúrós szagot megszüntetni?

Figyelt kérdés
Engem is zavar már, és szerintem ha engem zavar, akkor a körülöttem levőket is. Próbáltam ugy is, hogy először azzal a samponnal, majd egy másikkal, aztán még balzsamot is tettem rám de még így is nagyon kellemetlen szagú a hajam.

#haj #sampon #korpásodás elleni
2019. jún. 6. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél hajparfümöt. Sima parfümöt ne fújj rá mert szárít. Csak kifejezetten hajparfümöt.
2019. jún. 7. 00:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy hibába mindig bele esik a terméket használóink 97%-a:

A gyógyszerészeti samponokat/krémeket magába a fejbőrbe és hajtőbe kell belemaszírozni, NEM kell az egész hajadat megmosni vele!

Pl a detergens sulfuratum-nak sincs kellemes szaga, de hatékony (réazemről első mosáskor már).

Előre hajtod a fejed a kádba, kezeden elosztlatod a terméket és egyenletesen "beletúró" mozdulattal ujjaid szétnyitva a hajad vonalának mentén körbe elosztlatod a fejed tetejéig az egész felületen.

Bele maszírozod majd hagyod kb 10percig a hatóanyagok miatt.

Addig vizesen felfogod vagy ahogy kényelmes.

Majd lemosod és a hajad töveitől kb 10 centit kihagyaz és onnantól megmosod rendes illattartó samponnal vagy erősebb illatú tusfürdővel ugyan úgy előre hajtva hajadat.

Az a pár centi távolság azért kell, hogy az "illatos" anyag ne akadályozza a gyógyszerészetist.

Majd leöblíted.

Pantene-nak van pár nagyon jó illatú terméke.

Végeredmény : A kellemes illatos hossza fog az orrod közelébe lengeni 😁 a fejed tetejét max hozzán nagyon közel álló személyek fogják csak érezni, kik szagolgatnak 😂

+több alkalomra lesz elég a gyógyszerészeti adag.

26/N

Mi is készítünk több terméket, de mindig javaslom ezt a mosást kedves ismerősöknek, akiknek gyártási áron adom a maradék vagy töblet termékeket.

2019. jún. 7. 05:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Jah és a parfümözgetés nem javasolt!

Főleg a hatóanyagok miatt.

2019. jún. 7. 05:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! 😁
2019. jún. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!