Már vagy 2 hete nem múlt el a (feltehetően) herpeszem, tanácsok?
Már 2 hete tísztítom, kenegetem a herpeszemet, egyszer már kigennyedzett, majd utánna a felszíne megszáradt, majd kisebesedett, gondoltam, ha begyógyul a seb, nyoma se lesz a herpesznek
De egy kisebb vízhólyagszerű valami még mindig ott van az ajkamon, már azt se tudom mivel kenjem...leszáradni egyáltalán nem akar, pedig fogkrémmel és pattanáselleni kenőccsel is kenem
Hát ne fogkrémmel meg pattanás elleni krémekkel kenegesd!
Van kifelyezetetten herpeszre való krém. Gyógyszertári alkohollal is ecseteld, az fertőtleníti.
Herpeszre való krémmel is kenem, ami egy kicsit zsugorította a herpeszemet, de egy kisebb hólyag még mindig van az ajkamon, fogkrémet meg pattanás elleni krémet a herpesz leszárítása reményében kentem rá
A különféle “”csodaolajok”” meg lóf*^szt sem értek..sőt...
Ami nekem eddig a legtöbbet hatott az a pattanásielleni krém és. Herpesz elleni krém
Csak nekem valami olyan kéne ami tényleg már 2-3 nap alatt leviszi a (már) kisebb herpeszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!