Hogyan csináljam meg a hajam ha épp otthol vagyok vagy alváskor?
Nagyon hosszú hajam van , fenekem alá ér , és szeretnék olyan kényelmes hajviseletet találni amivel elkerülhetem a nagy kócolódást hajhullást , és a töredezést .
Alvásnál általában oldalra fonom , de van hogy forgolódásnál alvás közben ráfordulok , rá tenyerelek , vagy rá könyökölök ami kellemetlen,de végülis eddig ez vált be itthol délutánra és alváshoz is . Valaki valamilyen tippet esetleg még hogy hogyan csinálhatnám meg még a hajam hogy kényelmes is legyen ??
Az olyan kommentelők hogy vágasd le , kíméljenek nem fogom , sajnálok csak úgy megszabadulni tőle mert nagyon szép és rengeteg munkám van benne. Ez egy egyszerű kérdés csak , aki tud valamit , vagy neki is nagyon hosszú és egy cipőben járunk pls ötleteket örömmel várok :)
Hálósapka esetleg?
Oké, nyilván ilyen hosszú haj nem fér bele egy akkora sapiba mint ami a képen van, DE szerintem lehet ilyet otthon házilag is készíteni, és akkor annyi, hogy nagyobbra hagyod, mint egy raszta-sapit. Így egyben lenne a hajad, nem könyökölsz rá se semmi, ha elég szoros a gumi, hogy a fejeden maradjon.
Nekem van egy, a fejemen is marad, de nagyon szoros, szóval nem gyakran használom, mert szorít, szóval óvatosan azzal a gumiva.
VAGY sokan pólóba "kötik" a hajukat:
https://www.youtube.com/watch?v=ljA01dRsuT8
Alapvetően ezt göndör hajhoz ajánlják, DE szerintem ha az a cél, hogy egyben legyen a hajad úgy, hogy ne legyen útban, akkor ez jó lehet hozzá. Vannak másféle technikák ehhez, keresgélj még ha esetleg megtetszik.
De rég hallottam valakitől hogy igy mondja: otthol
Ez szabolcsi tajszolas? Aranyos.
Bocs az off-ert
Nekem derékig ér de alváshoz simán kiengedve van. Zavarna ha ráfeküdnék a hajgumis részére, meg eleve nem szeretem a hajgumit sem. Az a sapkás megoldás jutott nekem is eszembe amit már írtak.
Utolsó, én szabolcsból jöttem de ott az "otthun" volt a menő :D
Otthon, nem otthol...
Fond be és tekerd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!