Mit tegyek hogy engedjék hogy levágassam a hajamat?
Most csípőig érő hosszú hajam van és szeretnék sokkal rövidebbet. Valami ilyesmit csak jobban felvégeplve: [link]
Az anyukám egyálltalán nem eggyezik bele és megtiltotta hpgy levágassam.
Pár éve is ugyanez történ csak akkor titokba elmentem a fodrászhoz és mikor hazaértem akkor olyan mérges lett hogy azt le írni sem lehet.
Ezért nem tudom hogy mi tévő legyek.
Előre is köszönöm.
17/L
Igazán nincs mit és tiéd a bátorság, ha még rövidebbre akarod akkor mindent bele. Ilyen elhatározással nagyon komoly kisugárzásod lehet majd azzal a frizurával!
Az a fazont se bonyolult elkészíteni. A felnyírást hogy szeretnéd megoldani? Ha ilyen átmenetesre akkor tudok adni tippet hozzá, nem azt mondom, hogy azonnal tökéletes lesz, de egy kis kézügyesség mellett meg lehet csinálni jól. De az egyformára nyírt egyszerű és az is borzasztó jól tud kinézni!
Én részemről támogatlak az ötletedben, és ha kérdésed lenne, nyugodtan írj üzenetet.
Sziasztok. Nemrég értem haza a suliból és nagyon boldog vagyok. Anyukam nagyon de nagyon haragszik rám de nem nagyon izgat. Megmondtam neki hogy én hajam én döntésem.
A hajam erről a képről lett mintázva és szerintem nagyon hasonlít. [link]
Köszönöm mindenkinek a támogatást
Hamarosan nagy korú leszel, bírj ki még néhány hónapot.
Akkor be jelented a mamádnak hogy le fogod vágatni a hajad. Ennyi. Ha továbbra is ragaszkodik a hosszú hajadhoz, vidd el neki a vágott copfot. Majd írj mi lett, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!