Mit tegyek hogy engedjék hogy levágassam a hajamat?
Most csípőig érő hosszú hajam van és szeretnék sokkal rövidebbet. Valami ilyesmit csak jobban felvégeplve: [link]
Az anyukám egyálltalán nem eggyezik bele és megtiltotta hpgy levágassam.
Pár éve is ugyanez történ csak akkor titokba elmentem a fodrászhoz és mikor hazaértem akkor olyan mérges lett hogy azt le írni sem lehet.
Ezért nem tudom hogy mi tévő legyek.
Előre is köszönöm.
17/L
Szerintem márpedig ha akarod levágatod és még nem hogy neki, de neked kellene mérgesnek lenned!! Nehogy már amiatr ne érezd jól magad a bőrödben, mert ő dönti el, hogy milyen frizurát hordj. Gondolom te sem erőltetsz rá semmilyen frizurát, és nem szólsz bele. Ezt mondd el neki nyugodtan!
Sok sikert:) esetleg egy előtte utána képpel megdobhatsz ha gondolod:))
16/l
Anyukaként is azt mondom, hogy szemétség egy 17 éves lánynak megszabni, hogy milyen hosszú hajat szeretne.
Ha már minden "rávevős" ötletből kifogytál, a zsebpénzedből titokban vágasd le, azt visszaragasztani már úgysem lehet. Anyukád majd elfogadja, de lehet, hogy még meg is tetszik neki.
Anno nekem meg rámerőltették, hogy vágassam le, még a fodrászhoz is elkísért, hogy ő mondja meg, milyen legyen, nehogy olyan hajjal menjek haza, amilyen neki nem tetszik... borzasztóan állt, és senkinek sem kívánom azt, amikor kiröhögtek vele, mert tényleg nagyon előnytelen volt a kerek fejemhez, nem véletlen akartam hosszú hajat hagyni.
Azzal tudlak vigasztalni, ha majd elköltözöl, olyan hajat vágatsz amilyet szeretnél minden bűntudat nélkül!
Anyukádnak én üzenem, hogy kegyetlen.
Mondd meg anyukádnak, hogy neked ez a hossz milyen sok nehézséggel jár, nem tudod kezelni, nagy súlya van (csúnya dolog, de a cél érdekében mondhatod azt is, hogy fáj a nyakad a súlytól, végül is anyukád sem korrekt). Ha évek óta nem volt vágva, akkor valószínűleg el is van törve a vége, ami megint nem egészséges.
Neki egyébként mekkora haja van? Ha rövidebb, kérdezd meg, miért nem növeszti ő!
Unokahúgommal is ezt csinálja az anyja, 8 évesen nem engedi levágni a lassan térdig(!) érő haját, ami ráadásul nagyon ritka, vékony szálú és a hossz miatti lelapulás ezt csak még jobban kiemeli így. Szegény kislány nagyon sokat kínlódik vele, egyedül ki sem tudja fésülni.
Hú, ez a haj nekem is tetszik.
Amúgy a kérdésedre a válaszom, vágasd le és kész. Úgysem tud vele semmit sem csinálni utólag. A mérge meg majd elmúlik. A rágó beragasztást nem javasolnám. A fodrász nem fogja tudni szépen levágni a frizurát, + meg lehet oldani, hogy csak a rágó lenne kivágva és amíg megnő, kénytelen lennél úgy fésülni, vagy összefogni, hogy ne látszon.
Sosem értettem az ilyen szülőket, akik a saját vágyaikat akarják kivetíteni a saját gyerekükre. Ráadásul a hajat meg lehet növeszteni később is.
Sok sikert!
Inkabb most vagasd le, mint kesobb. Igy meg tud noni ujra szep hosszura, ha epp olxan kedved lenne.
Ha nem vagatod le, akkor kesobb hianyerzeted lesz, hogy nem probaltad ki. Szerintem vagasd le, adagold neki folyamatosan, hogy marpedig le szeretned/le fogod vagatni. Majd megbaratkozik vele egy ido utan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!