Miért van az, hogy nyugaton vagy amerikában nem gáz, ha valakinek szőrös a hónalja (a legtöbb fiatalnak is olyan ott). Itthon pedig a legtöbbben borotválják vagy cikinek érzik ha nem?
Amerikaban a legtobb ferfinak szoros a honalja.
A nok borotvaljak vagy gyantazzak de gondolom a a kerdesben a ferfiakra gondoltal.
En mindig borotvaltam es ugy ereztem hogy talan igy az izzadas sem annyira kellemetlen.
A felesegem viszont megszolt erte hogy borotvalom mert amerikaban nem szokas. Igazabol csak a testepitok, modellek es a nok borotvaljak, mas nem. Tizen es huszonevesek sem.
Magyororszagon meg kinevetnek az osztalytarsaid ha szoros a honaljad.
Az oka az az hogy mas a trend.
Amerikaban az oltozkodes is mas. Egy keprol megmondom hogy az illeto magyar vagy amerikai csak az oltozkodes alapjan.
Nem tudom, talan trend, neveltetes, tarsadalmi szokasok miatt.
USAban elek, magyar parom mindig roviditette a honaljszoret, nem borotvalta, mert zavarta mikor nott es csikizte, de a szakallvagojaval nyirta milimeteresre.
A mostani amerikai pasim meg mindenhol szoros. Mivel a hasanal es a mellkasanal is van eleg sexis szorzet, igy az lenne a furcsa, mikor nyujtozkodik az agyban es vilagitana a csupasz feher honalja. Engem igazabol egyik verzio sem zavar, amig az illeto rendszeresen furdik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!