Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szolárium mennyire károsítja...

A szolárium mennyire károsítja a bőrt? Az-az hány alkalom elég egy honapban?

Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Nem égsz le tőle, mint a napfénytől - de azért éppen eléggé károsítja a bőröd.

40 éves korodra úgy fog kinézni, mint egy gyűrött, mocskos rongy - ha túlzásba viszed. Rákot is könnyebben kaphatsz tőle, és égési sebet is okozhat (igaz, ahhoz már el kell aludnod benne).

2008. nov. 16. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézz rá egy huszonéves nőre, aki rendszeresen szoláriumozik. Tragédia. És még csinosnak, szépnek érzik magukat. Én nem szoláriumoznék, nem éri meg.
2008. nov. 17. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor jártam szoliba, mikor a szallagavatómra készültem, mert világos ruhám volt, és jobban néztem ki úgy, hogy volt egy kis színem. Meg mikor kaptam egy-két ingyen szoli jegyet. :) Egyébként én sem vagyok túlságosan a szoli mellett. Nem tartom túl higiénikusnak, és igen vannak káros hatásai.
2008. nov. 17. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Hetente 1x-i alkalom még nem vészes, de fontos, hogy előtte minden sminket lemoss, és utána tusolj le.

Petranova

2008. nov. 17. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

Csak 2 órával szoli után tusolj le! Ne azonnal!!!!Amúgy

meg nem az a legfontosabb,hogy a sminket eltávolítsd (az is),de inkább az hogy szoli után hidratáld a bőröd!

2008. nov. 17. 15:16
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat.
2008. nov. 17. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Heti egyszer szolláriumba járni?Istenem...

Egyszer próbáld ki ha nagyon muszály...vagy ha nem bírod ki, h természetesen nézz ki és normálisan akkor max egy évbe egyszer nyaralás előtt...max...

2008. nov. 18. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!