Nektek bevált a "telefonzsinóros" hajgumi?
A fodrászt megkérdezem, ő azt mondta, hogy csak "népbutítás".
Nektek kevésbé roncsolja, mint a sima hajgumi?
Nekem jobban bevált, mint a sima. Pont azért, mert ilyen spirálos és beleakad a hajba, ezért ha reggel felkötöm a hajam, akkot estig pont úgyanúgy fog kinézni. Tökéletesen úgy tartja, nem bomlik szét egy kis széltől, vagy ha futok a buszhoz stb. Szóval nekem jobban bevált, mert stabil.
Ja és nem nehéz kiszedni se a hajamból, nem tudom másnak hogy akadhat bele.
Nekem is mindig beleakad. Bár én hajgumikat csak itthon hordok, tehát nem szép, rendezett lófarokba kötöm vele a hajam, hanem ilyen össze-vissza kontyba.
De amúgy estére nekem rosszabb. Alváshoz mindig a fejem tetején kötöm fel a hajam, és ez a zsinóros tépi. Tehát ahogy fekszem, így meg kell lazítanom, mert érzem, hogy húzza a hajam. Ilyet sima gumi nem csinált még.
Tényleg jobban tart, éppen ezért nem is lehet csak úgy kihúzni a hajból, mint egy textil hajgumit.
Gyakran hordom lófarokba lent, tarkónál összekötve. Ahogy mozgatom a fejem, rengeteg kis hajszál kihúzódik belőle a napközben, sokkal több, mint a normál guminál, így szerintem jobban roncsolja.
Nem lettem nagy rajongója. Akkor már a vékony "láthatatlan" hajgumik jobbnak tűnnek, de azokat még nem próbáltam.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ment mindenkinek a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!