Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki mindentol kipattog, az...

Aki mindentol kipattog, az mit vesz az arcara?

Figyelt kérdés
Garniertol nem pattogtam li eddig... Viszont kivancsi vagyok akiknek ilyen rossz bore van mint az enyem, mit hasznal, mit ken az arcara. Elore is koszonom. Kombinalt borom van
2019. okt. 10. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A jojoba olaj igazából NEM olaj (tévesen nevezik annak), hanem folyékony gyanta.

Zsírosabb bőrre is szokták ajánlani, mert szabályozza a faggyúmirigyek működését, de a létező összes bőrtípusra csodaszer (nekem száraz van). Emellett pedig nagyon könnyen beszívja a bőr, és úgy hidratál, hogy nem tocsog utána az olajtól az arcod, nem pattog ki tőle a bőr, mert könnyen befogadja. Mert a zsíros bőr ápolásánál pont, hogy nem az agyon szárítás segít, hanem a megfelelő hidratálás és tisztítás.

2019. okt. 10. 23:31
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

Szia! Eloszor is hany eves vagy? Mert egyaltalan nem mindegy, hogy “tini” pattanasaid vannak vagy mar felnottkori. En nagyon megszenvedtem veluk es igy 23 evesen sikerult rajonnom, hogy mi okozza, miert jonnek ki ujra es ujra. Eloszor is belulrol probald megkeresni a problemat. Tudom, mikor ezt valaki meghallja teljesen taszito szamara, hiszem azonnal varja az eredmenyt, de tenyleg. Na de ami nekem bevalt: elhagytam a tejtermekeket, teljesen, mindent! Nem eszek glutent es cukrot se. Mikor ezeket kizartam, valoban elkezdett javulni az arcom (tovabbi vizsgalatok kimutattal, hogy minden mas rendben van). Ezt kovetoen vettem a boromnek megfelelo gyogyszertarban kaphato lemosot/kremet.

Lemoso: Bioderma [link]

Radir: Bioderma [link]

Krem: [link]

Es ami a legjobb, legolcsobb [link] ha kijon 1-2 pattanas, mindig teszek ra es nagyon szepen leviszi masnapra a gyulladast.

Kombinalt a borom nekem is. Es azota nincs pattanasom, csak 1-2 mitszerem. Nyilvan vannak olcsobb termekek is, de szerintem az arc megeri a befektetest. 😊

2019. okt. 11. 06:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszi majd kifogom probalni;)
2019. okt. 11. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!