Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki mindentol kipattog, az...

Aki mindentol kipattog, az mit vesz az arcara?

Figyelt kérdés
Garniertol nem pattogtam li eddig... Viszont kivancsi vagyok akiknek ilyen rossz bore van mint az enyem, mit hasznal, mit ken az arcara. Elore is koszonom. Kombinalt borom van
2019. okt. 10. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Én semmit nem kenek, mert csak rosszabb lesz. Max bio cuccokat használnék, ha lenne rá pénzem...
2019. okt. 10. 13:09
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

Az összes drogériás terméktől kipattogok én is.

A professionàlis termékektől viszont nem!

A kozmetikusom termékeitől nincs semmi baja a bőrömnek. Teljesen személyre szabdta a kezelésem.

2019. okt. 10. 13:15
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Csak natúr kozmetikumokat! Arctiszzításhoz fekete szappant és teafás szappant. Utána argán szépségolajat (nagyon-nagyon lehelet vékonyan) illetve éjszakára van egy nivea sensitive éjszakai krémem, eddig ez az egy krém amitől nem pattogok ki.
2019. okt. 10. 13:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Ertem ;)
2019. okt. 10. 13:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Azokat a szappanokat hol szerzed be?
2019. okt. 10. 13:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Ami rossmannban kaphato?
2019. okt. 10. 13:24
 7/13 A kérdező kommentje:

En ezt talaltam :

[link]

2019. okt. 10. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Innen: [link]
2019. okt. 10. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:
28%

Nem használok drogériás arckrémeket, és mindenféle aktuálisan agyonhypeolt terméket.

Amióta natúr jojoba olajat használok az arcomra, kvázi teljesen homogén. Periodikusan szoktam kipattogni, kvázi előre tudom az idejét, ekkor pedig aloe vera gélt használok az arcomon megjelenő gyulladásokra (nem klasszikus pattanások), sebekre.

Két arckrémem van, egy nappali és egy éjszakai, mindegyik a Nuxe márkától, ami szintén teljesen természetes.

Rengeteg féle krémet próbáltam a lakosságitól a már luxus kategóriájú, de ez a kombináció az egyetlen, ami jól működik nálam.

Bár hozzátenném, jojoba olaj nélkül nem működne ennyire jól ez a rutin sem.

2019. okt. 10. 16:00
 10/13 A kérdező kommentje:
En olajat nem merek ra kenni:( hiaba termeszetes..
2019. okt. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!