Csajok, akiknek van póthaja! Hogyan szoktátok ápolni póthajatokat? Tapasztalat mi az ami nem tesz neki jót, amitől szálkás, száraz lehet?
Figyelt kérdés
2019. okt. 8. 22:00
1/4 anonim válasza:
Amitől szálkás és száraz lehet az a sok hő: vasalás, hajszárîtás
Éjszakára be is szoktam fonni, mosásnál sok balzsamot használok és olajat is a végekre. 5 hétnél tovább nem hagyom fent, újrarakatom.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) és konkrét márka, ami bejött ?
2019. okt. 9. 09:05
4/4 anonim válasza:
Nekem orosz pothajam van es semmi kulonos apolast nem igenyel, gyonyoruszep. Volt kamu europai hajam is ( fodrasz azt hitte biztos, India Europaban van) , azt apolhattam agyba fobe, igyis ugyis szarul nezett ki. Szerintem ha nagyon ragozzak, h igy meg ugy apold, akkor vacak minosegu hajat akarnak radsozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!