Hogy szőrtelenítsek ott lent, ha nagyon erős a szőr?
Gyantával próbálkoztam de nem szedte ki egyáltalán, kb semennyit (azt hiszem x-epilles gyantacsikkal próbáltam)
Jelenleg borotválom, de a második nap mar nő vissza, szúrós és ez így elég kellemetlen
Olvastam szőrtelenítő kremekrol is, de nem sok pozitivat irtak róluk, sokan azt mondták, hogy erős szőrt nem képes leszedni
Tényleg nem tudom hogy mivel tudnám szépen megcsinalni, annyira kellemetlenül érzem magam mikor a barátom esetleg simogat és en azon parázok hogy de gáz hogy szúrok ott lent, meg hogy hogy nez már ki
Szóval tényleg nagyon nagyon elfogandek bármilyen tanácsot hogy hogyan kene szortelenitenem, mert annyira rosszul érzem magam emiatt
Köszönöm előre is mindnekinek
Én epilátort használok. Esetleg próbáld ki, vagy menj végleges szőrtelenítésre, ami nyilván horribilis összegbe kerül.
Krémet nem nagyon ajánlom, mert egészségtelen a bőrre nézve.
A gyantacsíkok semmit se érnek.
A rendes patronos gyanta simàn kiszedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!