Kb 3-4 hónapja csak borotvával szőrtelenítettem a hónaljam. Most nagyon megerősödött a szőr és nem szedi ki a gyanta. Mit tudnék csinálni? Nem szeretném borotválni
Ki kell próbálni minden módszert és a legjobban megfelelőt alkalmazd. Nekem is nagyon erős és rengeteg szőröm van, de a kozmetikus le tudja gyantázni. (nekem nem sikerült) Viszont a sok és erős szőr miatt iszonyúan fáj, gyakran vérzik is a heje, úgyhogy én inkább borotválom. Az epilátort is csak lábfejen, lábszáron birom, máshol borotválnom kell.
2018. márc. 22. 05:32
3/6 anonim válasza:
Nem magától a borotvától erősödött meg, de nagyon mást nem tudsz tenni.
Növeszd meg megfelelő hosszúságúra és szedesd le valakivel (ki fogja tudni húzni).
Az epilátor pedig tapasztalatból mondom: kiszedi. Természetesen egy jó. Viszont mivel sűrű, ezért fájni fog, mint a k.élet. A megoldásom az volt, hogy néhol borotvával beleritkítottam és szépen a széleitől haladtam befelé. Nem volt kellemes, de 1x kell erősnek lenni, utána már ha rendszeresen csinálja az ember sokkal elviselhetőbb :)
2018. márc. 22. 19:42
4/6 anonim válasza:
Szőrtelenítő krém jó lenne szerintem
Ki is húzigálhatod akár egyenként, akár szemöldökcsipesszel, vagy anélkül. Szőrtelenítő-krémet is bevethetsz.
2018. márc. 22. 19:46
5/6 anonim válasza:
*ha epilálni akarod,szerintem előbb vágd le rövidre ollóval, és feszítsd ki epilálás előtt a bőrödet, mert ha becsípi a bőrt, az nagyon kellemetlen. Szóval nagyon résen kell lenni szerintem, hogy ne csípje be. Ha nagyon hosszú szőrzetnek mész neki epilátorral, akkor beszántja, és akkor könnyebben bekapja a bőrödet is, mivel gyorsan pörög, nem tudod időben megállítani, azért ajánlanám, hogy akkor előtte vágd rövidre. Hónaljat én még nem szőrtelenítettem epilátorral. Gyantával sincs semmi tapasztalatom. Borotvával van csak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.