Sok a pananas? Mivel tuntesem el?
Figyelt kérdés
Homlokomon nagyon sok a patanas, de csak ott van. Valaki tudna segiteni mivel tuntesem el?2019. szept. 26. 07:56
1/1 anonim válasza:
Mindig sok szokott lenni vagy csak most?
Ha állandó és zavaró számodra, akkor menj el bőrgyógyászhoz. Nekem sosem váltak be a neten olvasott praktikákat. Mondjuk nálam olyan gáz volt a helyzet, hogy gyógyszert is szedtem emiatt.
Ha csak most van, amiatt is lehet, hogy sokat piszkálod a homlokodat. Magamon is megfigyeltem, hogy az egyetemen unalmamban sokat matatok az arcomon, ilyenkor sokkal több a pattanásom is. Aztán azokat kezdtem el matatni, még több lett. Szóval próbálj meg erre figyelni, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!