Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tuntesem el a patanasaim...

Hogy tuntesem el a patanasaim es miteszereim?

Figyelt kérdés
Az orrom es az arcom az allam telle van kicsi pattanasokkal ! Szeretnek tolluk megvalni ! Ki mit ajanl ? 14 lany !
2017. aug. 17. 12:10
 1/3 anonim válasza:
Kozmetikusok elintézik neked.
2017. aug. 17. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem van egy házi praktikám, ami segített egy kicsit.

Reggel és este szappannal (nem tusfürdővel vagy kézmosóval) jól dörzsöld meg az arcod, a szappan szárítja a bőrt, tisztább lesz, nem fogod annyira zsírosnak érezni. Plusz napközben (ha teheted, persze) használj Clean and Clear arctisztító tonikot. Kis vattapamaccsal töröld át az arcod, kellemes illata van és máris frissebb leszel. Az a lényeg, hogy mindig távolítsd el a felgyülemlett faggyút, abból lesz a a mitesszer, abból meg a pattanás, ha begyullad.

Én így csinálom kicsivel több mint egy hónapja, és máris szebb a bőröm. Volt, hogy én is nagyon pattanásos voltam. Meg ha már nem leszel a serdülő korszakodban, szintén kevesebb lesz. De addig is próbáld meg, amit mondtam, jó érzés lesz. :)

L/19

2017. aug. 17. 16:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. aug. 17. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!